Werken bij Land van Cuijk is live!

Werken bij Land van Cuijk

Gemeente Land van Cuijk heeft gekozen voor een werken-bij website van Solutions Factory

De nieuwe werken-bij website van Gemeente Land van Cuijk is live. Gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen welke stuk voor stuk unieke kenmerken en trotse inwoners hebben. Ze zijn een jonge gemeente welke volop in ontwikkeling is. Dit maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend en vol kansen.

De gemeente Land van Cuijk maakt al langer gebruik van het ATS systeem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces. Ze zijn aangesloten bij het regionale arbeidsmarktplatform werken in Noordoost Brabant. Om meer zichtbaarheid voor hun vacatures te creëren en de arbeidsmarktcommunicatie te versterken is de eigen werken-bij website gemaakt.

Vanuit het huidige ATS systeem kunnen ze eenvoudig de vacatures op zowel hun eigen werken-bij website als op het regionale platform plaatsen. Zo creëren ze eenvoudig extra zichtbaarheid voor hun vacatures. Met hun eigen werken-bij website kunnen ze ook hun werkgeversmerk nog meer versterken.

Leer hun medewerkers kennen en proef de sfeer van de werkomgeving door middel van verhalen, foto’s en video’s. Bekijk de website op: https://www.werkenbijlandvancuijk.nl/

Wij wensen Gemeente Land van Cuijk veel plezier van de nieuwe werken-bij website!

Meer informatie

Meer nieuws:

Meer weten over een werken-bij website?

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op

Of bel ons op: (088) 141 09 09