Klachtenreglement


Solutions Factory is onderdeel van Driessen Groep, een familie van bedrijven die werkgeluk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Want hoe meer mensen gelukkig zijn in hun werk, hoe gelukkiger iedereen wordt. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt over Solutions Factory. Hier lees je waar je met jouw klacht of klachten terecht kunt.

Tevredenheid hoog in het vaandel

Solutions Factory werkt dagelijks aan het verbeteren van de organisatie, werkwijzen, producten en diensten. Tevredenheid van klanten en medewerkers, integriteit en professioneel handelen van onze medewerkers staan bij Solutions Factory hoog in het vaandel. Onder meer een kwaliteitsmanagementsysteem, een informatiebeveilingsysteem en branchegerelateerde gedragsregels dragen hieraan bij.

Een probleem of meningsverschil?

Mocht je desondanks een probleem of meningsverschil ervaren, dan nodigt Solutions Factory jou uit dit persoonlijk kenbaar te maken aan jouw contactpersoon binnen ons bedrijf. Zo kun je in onderling overleg een passende oplossing zoeken.

Klachtenfunctionaris

Mocht je samen met jouw contactpersoon niet tot een bevredigende oplossing komen, dan kun je gebruikmaken van de klachtenregeling. Hierbij dien je een klacht in bij de klachtenfunctionaris van Driessen Groep. De klachtenregeling kun je hier vinden.