Werken bij

Bij Solutions Factory ontwikkelen we software (SAAS producten) voor recruitment, mobiliteit en inhuur van medewerkers. Met ons team zorgen we met een alles-in-één oplossing voor het ondersteunen van het gehele online werving- en selectieproces voor de klant.


Dit doen we met een recruitmentsysteem en werken-bij website of via een dynamisch aankoopsysteem met eigen inhuurdesk. Zo laten we mensen en organisaties groeien.

Groei jij met ons mee? We hebben meerdere vacatures open staan, maar staan ook altijd open voor een vrijblijvende kennismaking of open sollicitatie.

Werken bij foto
Over ons foto

Werkwijze

Project implementaties

Voor een succesvolle implementatie van onze software-oplossingen vliegen wij projecten altijd aan in drie fases, namelijk: de voorbereidingsfase, de realisatiefase en de supportfase. We werken volgens de Agile Scrum methodiek, waarbij projecten over meerdere sprints (van twee weken) worden ingepland. 

Product Development

Al onze producten worden in huis ontwikkeld, beheerd, ondersteund en uitgebouwd. Ieder kwartaal leveren wij een nieuwe major-release op die wordt uitgerold naar alle klanten die daar gebruik van maken. Informatiebeveiliging en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, getuige onze ISO 27001 en ISO 9001 certificering. 

Technieken en tooling

Onze software wordt ontwikkeld op basis van de volgende technology-stack:

  • .NET Core, ASP.NET Core, Entity Framework (EF) Core en Microsoft SQL Server
  • HTML, CSS, TypeScript en Angular
  • Enterprise Service Bus (zoals bv MassTransit en/of RabbitMQ)
  • Azure Devops en GIT

Verder werken onze developers met zaken als Dependency Injection, Docker, AutoMapper, OpenAPI, OpenIDConnect en dergelijke. En onze UX specialisten met tools als Adobe XD en andere producten uit de Adobe Creative Cloud.

Werken bij Solutions Factory

Cultuur

Wat betreft cultuur heb je hier zowel de voordelen van een kleiner bedrijf (Solutions Factory: startup mentaliteit, korte lijnen, persoonlijke begeleiding, continue innovatie) als van een groot bedrijf (Driessen Groep: continuïteit, stabiliteit en goede arbeidsvoorwaarden).

Ander voordeel: de bedrijfsuitjes pak je aan twee kanten mee!

We streven naar werkgeluk voor iedereen. Eén van onze kernwaarden daarbij is persoonlijk. Wij dragen dit niet alleen uit naar onze klanten, maar besteden er intern veel aandacht aan met elkaar. Ook de balans werk-privé vinden wij van groot belang. Het lijkt zo gewoon, maar ervaar het verschil maar eens.

Werken bij Solutions Factory

Teamuitjes

Bij hard werken hoort zo nu en dan ook even lekker relaxen en met z’n allen werken aan het team. Bij Solutions Factory ben je hiervoor aan het goede adres en profiteer je van leuke en soms ook leerzame uitjes. Wij vinden het belangrijk dat je samen met je collega’s naast een goede werkrelatie, elkaar ook kan leren kennen tijdens activiteiten.

Een leuk bijkomend voordeel: Als onderdeel van de Driessen Groep (ons moederbedrijf) profiteer je bovendien van extra (meestal erg bijzondere) uitjes en groepsbrede activiteiten. Zo ben je verzekerd van meerdere uitjes per jaar!

Benieuwd naar wat wij doen tijdens een uitje? Bekijk de aftermovie van een gaaf uitje hier!

SBB-beeldmerk

Erkend leerbedrijf

Solutions Factory is door SSB benoemd tot officieel erkend leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap en zijn wij een schoolvoorbeeld voor de branche.

Samen geven wij de studenten een kans om de eerste stappen in het bedrijfsleven te zetten en hun vaardigheden en interesses te leren kennen. Leren in de praktijk kan niet zonder leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.

Bij Solutions Factory mogen ze rekenen op een veilige omgeving, deskundige begeleiding en voldoende tijd om de juiste vaardigheden op te doen.

Dit bieden wij jou

clock
Hybride werken, een goede mix tussen thuis en op kantoor werken
grow
Persoonlijke begeleiding bij je individuele (door) groei
team
Naast een nauwe band met directe collega’s ook bedrijfsbrede uitjes

Solliciteer nu

Groei jij met ons mee? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Neem contact op met Hendrik Jan de Boer: (06) 82 51 70 13