Partners

Solutions Factory werkt samen met verschillende partners om onze klanten de best mogelijke software oplossingen te bieden. Hieronder vind je meer informatie over onze partners en hoe ze samenwerken met ons.


Raadhuis

Raadhuis is een creatief bureau en toonaangevend op het gebied van branding, websites en campagnes.

Raadhuis laat zien wat jouw merk waard is.

We werken nauw samen met Raadhuis om onze klanten te voorzien van een stevig werkgeversmerk met een helder en onderscheidend verhaal. Ook voor unieke multimediale content (fotografie, video, animaties, infographics, etc.) kan Raadhuis veel betekenen. Dit alles vertalen wij door in een werken-bij website op maat.

Mytalentboard

MyTalentBoard is een innovatief bedrijf dat erin gespecialiseerd is om de optimale employee journey realiseren. Het is een platform voor het vinden, optimaal inzetten en effectief ontwikkelen van talenten.

MyTalentBoard helpt klanten met het makkelijker vinden, boeien en binden van medewerkers.

We werken samen met MyTalentBoard door middel van een koppeling tussen ons recruitmentsysteem en hun talent management systeem. Dit maakt het werven, selecteren en ontwikkelen op basis van talent, werkstijl en persoonlijke vaardigheden mogelijk in plaats van (alleen) CV.

Mimir

Mimir levert vacaturebeheerdiensten (multiposting) binnen recruitmentapplicaties. Ze voorzien hun partners van webdiensten en interactieve clients zodat de gebruikers vanuit het recruitmentsysteem zelf het complete beheer van de vacatures op vacaturebanken kunnen verzorgen.

Met Mimir als partner zorgen we ervoor dat relevante vacatures eenvoudig vanuit het recruitmentsysteem (ATS) naar andere jobboards worden doorgeplaatst.

Vonq.

VONQ. publiceert vacatures online, zo ongecompliceerd en succesvol mogelijk. Bereik snel en efficiënt de juiste kandidaten met vereenvoudigde en datagedreven advertentieplaatsingen. Met één druk op de knop.

Post. Attract. Hire.

We werken samen met VONQ door een koppeling aan te bieden vanuit ons recruitment systeem (ATS) naar hun job marketing campagne mogelijkheden. Zo kan je vanuit het ATS voor iedere relevante vacature heel eenvoudig specifieke job marketing inregelen.

Logo Swink

Swink levert online diensten aan marketing- en communicatieafdelingen van grote bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het digitaal toegankelijk maken van je website en pdf’s, met data analytics en het analyseren en rapporteren van data zoals websitestatistieken en met contentmanagement en het migreren van content.

Buitengewone digitale specialisten.

Swink is onze partner om onze software en websites digitaal toegankelijk te maken.

IJK

IJK is een dochteronderneming van Driessen Groep. Bij IJK helpen ze organisaties in de publieke sector met het verwezenlijken van doelen en ambities in (HR-)bedrijfsvoering.

IJK levert tijd. Tijd van je leven.

We werken samen met IJK bij vele opdrachtgevers door middel van de samen ontwikkelde koppeling tussen het personeelsinformatiesysteem AFAS en ons recruitmentsysteem (ATS). Het levert interessante data-uitwisseling op en een perfect on-boarding proces voor aangenomen kandidaten.

Brandmannen

Brandmannen is als recruitment marketing bureau gespecialiseerd in job marketing en employer branding.

Brandmannen gaat door het vuur voor jouw talent met recruitment marketing en employer branding.

We werken samen met Brandmannen door een koppeling aan te bieden vanuit ons recruitment systeem (ATS) naar hun job marketing campagne mogelijkheden. Zo kan je vanuit het ATS voor iedere relevante vacature heel eenvoudig specifieke job marketing inregelen.


Video intakes

Video intakes, voorheen bekend als Flipbase, integreert video’s in het recruitmentproces. Eenvoudig video’s ontvangen en beoordelen bij binnengekomen sollicitaties.

Efficiënt kandidaten interviewen met on-demand video.

Door integratie met ons recruitmentsysteem (ATS) maken we videosolliciteren voor de sollicitant op de werken-bij website mogelijk.

Puracec

PuraSec zorgt ervoor dat cybersecurity voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk wordt gemaakt. Ze helpen met hun diensten op een pragmatische manier op het gebied van mens, beleid en techniek.

Cybersecurity made simple.

Wij zetten PuraSec in om onze software, door middel van pentesten, onafhankelijk te laten testen op security en privacy aspecten om zo de kwaliteit en veiligheid optimaal te kunnen waarborgen.

Ook partner worden?

Wil je ook partner van ons worden? Neem contact met ons op.

Contact

Of bel ons op: (088) 141 09 09