Werk waar we trots op zijn

Als Solutions Factory hebben we de afgelopen jaren een breed scala aan oplossingen opgeleverd voor verschillende klanten in de publieke sector. Stuk voor stuk maatwerk en in co-creatie met onze klanten.


Bekijk ons portfolio hier.

Portfolio Solutions Factory
Vervangingsfonds Participatiefonds Portfolio

Vervangingsfonds / Participatiefonds (VfPf)

Bij het Vervangingsfonds/Participatiefonds maken ze zich sterk voor het primair onderwijs. Het doel: goed functionerende schoolorganisaties waar iedereen met plezier aan het werk is en blijft! Als sparringpartner, adviseur of mentor begeleiden ze bestuurders, schoolleiders en leerkrachten bij het ontwikkelen van hun organisatie.

Door de regelmatige behoefte aan tijdelijke inhuur bij Vervangingsfonds/Participatiefonds, hebben ze gekozen voor TSF Inhuur (Dynamisch Aankoopsysteem met eigen inhuurdesk). Met een eigen inhuurdesk zorgen ze voor een geprofessionaliseerd inhuurproces en waarborgen ze rechtmatige inhuur.

#TSF-Inhuur #Inhuurdesk #Dynamisch-Aankoop-Systeem #Overheid

Bekijk de inhuurdesk
Werkenvoortilburg.nl

Werken voor Tilburg

Gemeente Tilburg is de 7e gemeente van Nederland en is met ruim 224.000 inwoners een stad van formaat. De gemeente Tilburg zet zich als werkgever actief in om een inclusieve organisatie te zijn, waar medewerkers zich in al hun diversiteit welkom voelen en kunnen zijn wie ze zijn. Waar talentontwikkeling centraal staat en collega’s voor elkaar klaar staan.

Gemeente Tilburg werkt met het recruitmentsysteem (TSF Recruitment) van Solutions Factory. Met een compleet vernieuwd ATS systeem en een vernieuwde werken-bij website zorgt de Gemeente Tilburg ervoor dat ze klaar zijn voor de toekomst.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk de website
Werken voor Groningen Portfolio

Werken voor Groningen

Werken voor Groningen is het nieuwe samenwerkingsplatform in de provincie Groningen tussen de overheidsorganisaties in de regio. Het platform brengt werkgevers en werknemers samen en laat ze hun kracht bundelen voor een sterke en duurzame arbeidsmarkt in de regio.

Door samen te werken hebben de organisaties een groter bereik, helpen ze de werkgelegenheid in de provincie Groningen en houden ze het talent in de eigen regio. Werkzoekenden en werkgevers komen zo gemakkelijk in contact met elkaar en vergroten hun kansen op de arbeidsmarkt.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk het platform
Klantverhaal Hecht

Hecht zet in

Hecht bestaat uit GGD Hollands Midden, GHOR Hollands Midden, RAV Hollands Midden en Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden. Ze zetten zich in voor de gezondheid en veiligheid van de inwoners van de regio Hollands Midden.

Door de stijgende vraag naar inhuurkrachten bij Hecht zijn ze overgestapt naar een Dynamisch Aankoop Systeem (TSF Inhuur). Via de nieuwe inhuurdesk Hechtzetin.nl, kunnen zelfstandigen, zzp’ers, inhuurkrachten en leveranciers zich in kunnen schrijven. Hier zoeken ze flexibele professionals die in staat zijn om hun organisatie naar een hoger niveau te tillen.

#TSF-Inhuur #Inhuurdesk #Dynamisch-Aankoop-Systeem #Overheid

Bekijk het klantverhaal
Solutions Factory TSF Connect

Vooruit in Drenthe – Waar talent werkt

Vooruit in Drenthe is al enkele jaren een regionaal samenwerkingsverband (TSF Connect) in Drenthe van diverse (overheids)organisaties. In totaal werken 16 organisaties met elkaar samen op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling en het bieden van kansen op de arbeidsmarkt.

Met dit samenwerkingsplatform kunnen de deelnemende organisaties zowel hun interne als externe vacatures publiceren en hebben medewerkers toegang tot de regionaal en intern beschikbare vacatures en klussen.

Vooruit in Drenthe zet in op talent uit de regio.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk de hele website
Klantverhaal gemeente Land van Cuijk

Werken bij Land van Cuijk

Gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen welke stuk voor stuk unieke kenmerken en trotse inwoners hebben. Ze zijn een jonge gemeente welke volop in ontwikkeling is. Dit maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend en vol kansen.

De gemeente Land van Cuijk maakt al langer gebruik van het ATS-systeem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces. Ze zijn aangesloten bij het regionale arbeidsmarktplatform werken in Noordoost Brabant. Om de zichtbaarheid van de vacatures te vergroten en om de arbeidsmarktcommunicatie te kunnen versterken is de eigen werken-bij website gemaakt.

Leer hun medewerkers kennen en proef de sfeer van de werkomgeving door middel van verhalen, foto’s en video’s.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk de website
Werken bij IGOM.nl

IGOM – Delen van kennis, groei van mensen

Samen alles uit mensen en organisaties halen binnen de Zuid- en Midden Limburgse (semi-)overheid. IGOM bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 300 managers en 6.000 medewerkers in Zuid- en Midden Limburg. Maar liefst 33 aangesloten (semi-)overheidsorganisaties vormen samen het samenwerkingsverband IGOM.

Al jaren een uniek samenwerkingsverband gericht op het optimaal functioneren van mensen en organisaties. Delen van kennis, groei van mensen.

Sinds enkele maanden heeft het samenwerkingsverband een vernieuwde website om met complete nieuwe look and feel. Bekijk de nieuwe website: https://www.igom.nl/

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Meer over IGOM
Werken bij Peelgemeenten

Werken bij Peelgemeenten

Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten (GR Peelgemeenten) is dé regionale organisatie voor het sociaal domein in de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. GR Peelgemeenten voert taken uit op het gebied van de Jeugdwet, de Wet Maatschappelijke Ontwikkeling (WMO), bijzondere bijstand, minimaregelingen en schulddienstverlening.

GR Peelgemeenten was al aansluiter van het regioplatform werken in Zuidoost-Brabant en maakten daarom gebruik van het recruitmentsysteem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces.Met de eigen werken-bij website krijgen ze meer zichtbaarheid voor hun vacatures en kunnen ze hun arbeidsmarktcommunicatie nog verder uitbreiden.

Geef jouw talent de ruimte en bekijk op de website!

#TSF-Connect #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk de website
Yuverta huurt in portfolio

Yuverta huurt in

Yuverta is een scholengemeenschap gevestigd door heel Nederland en is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in het blauw-groene domein. Ze bieden onderwijs aan op 36 middelbare scholen, op 20 mbo-locaties en verzorgen jaarlijks voor duizenden professionals in verschillende vakgebieden cursussen en trainingen.

Bij Yuverta is er regelmatig behoefte aan tijdelijke inhuur op de scholen of in de ondersteunende diensten. Hiervoor is de inhuurdesk Yuvertahuurtin.nl opgezet. Zo kunnen zzp’ers, bemiddelaars of bedrijven met personeel hun interesse en expertise kenbaar maken voor mogelijke opdrachten bij Yuverta.

#TSF-Inhuur #Inhuurdesk #Dynamisch-Aankoop-Systeem #Onderwijs

Bekijk de inhuurdesk
werkenbijhecht

Werken bij Hecht

Hecht, een deskundige partner in de zorg- en veiligheidsketen met een duidelijk doel: alles wat ze doen draagt bij aan een beter leven van de inwoners van de regio Hollands Midden. Hecht werkt voor 18 gemeenten in de regio Hollands Midden (van de Duin- en Bollenstreek tot de regio Krimpenerwaard).

Hierbinnen zijn de taken verdeeld over de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD), de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR), het Zorg- en Veiligheidshuis, CoronaBestrijding en de Regionale Ambulancevoorziening (RAV).

Naast een nieuw inhuurplatform heeft Hecht ook voor het recruitmentsysteem met werken-bij website (TSF Recruitment) van Solutions Factory gekozen. Op Werkenbijhecht.nl staan alle openstaande vacatures van deze dynamische organisatie.

Bekijk snel de website voor alle vacatures en voor meer informatie.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk de website

Meer referenties zien?

Neem contact met ons op en wij sturen je extra interessante projecten toe!

Neem contact op

Of bel ons op: (088) 141 09 09

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag ons naar de mogelijkheden en wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Of bel ons op: (088) 141 09 09