Werk waar we trots op zijn

Als Solutions Factory hebben we de afgelopen jaren een breed scala aan oplossingen opgeleverd voor verschillende klanten in de publieke sector. Stuk voor stuk maatwerk en in co-creatie met onze klanten.


Bekijk ons portfolio hier.

Werk waar we trots op zijn - portfolio Solutions Factory
Werken bij Provincie Zeeland

Werken bij provincie Zeeland: kom in je element!

Het beste voor Zeeland en de Zeeuwen. Daar zet provincie Zeeland zich elke dag voor in. Werken aan wettelijke taken als natuurbeheer of samen met anderen maatschappelijke vraagstukken oplossen zoals de energietransitie. Bij provincie Zeeland is het mogelijk!

De Middelburgse Abdij is de thuisbasis van alle provinciemedewerkers en het Zeeuws provinciebestuur. Vanuit deze unieke werkplek midden in het culturele hart van Zeeland biedt de provincie volop kansen.

Provincie Zeeland heeft zowel een nieuwe werken- bij website en maakt gebruik van het vernieuwde recruitmentsysteem. Met de vernieuwing van de website gaan ze mee in de huidige tijd en met het nieuwe recruitmentsysteem maken ze gebruik van alle nieuwe functionaliteiten.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk de website
Werken bij Oss

Oss & werk – een goede match

De gemeente Oss is een bijzondere gemeente met het beste van drie werelden; de stad, de kernen & het prachtige buitengebied. Met 800 collega’s vormen ze een betrokken & voortvarende organisatie. Vakmensen, die aanpakken & werken vanuit de bedoeling. Ondernemend & met plezier. Samenwerken is onmisbaar & daar zijn ze keigoed in. Groot genoeg om ambities waar te maken & compact genoeg om elkaar én de samenleving echt te kennen.

Gemeente Oss heeft een compleet nieuwe werken- bij website en maakt gebruik van het recruitmentsysteem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces. Met de vernieuwing van de Werken bij Oss website gaan ze mee in de huidige tijd.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk werken bij Oss
Werken bij de Kempengemeenten

Samenwerking Kempengemeenten heeft dé perfecte uitdaging voor jou

Samenwerking Kempengemeenten is in juni 2010 opgericht en voert belangrijke taken uit voor de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot. Door onze kennis en krachten te bundelen, kunnen ze de gemeenten voorzien van meer expertise en op die manier een betere dienstverlening bieden.

Samenwerking Kempengemeenten heeft een nieuwe werken- bij website die gekoppeld aan het huidige ATS Systeem, waar ze via Werken voor Zuid-oost Brabant al gebruik van maken. Zo plaatsen ze de vacatures tegelijkertijd op beide platformen en creëren ze eenvoudig extra zichtbaarheid.

#TSF-Connected #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Meer over TSF Connected
Provincie Noord-Brabant is vernieuwd

Werken voor Brabant- Samen Brabant mooier maken

Samen Brabant mooier maken: dat is de opdracht van Provincie Noord-Brabant. Ze sluiten aan bij wat er nu leeft. En kijken wat morgen en overmorgen nodig is. Dat doen ze met inzet van al hun capaciteiten en talenten. Als een inclusieve, diverse en toekomstbestendige organisatie. Met als resultaat dat ze Brabant aantrekkelijker, bereikbaar, concurrerend en duurzaam maken en houden.

Provincie Noord-Brabant heeft niet alleen een vernieuwde werken- bij website, maar ze maken nu ook gebruik van het nieuwe recruitmentsysteem van Solutions Factory.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk werken voor Brabant
Nieuw recruitmentsysteem en website voor Werken in het westen

Werken in het Westen

Jouw volgende stap is altijd dichtbij

Werken in het Westen is het regionale samenwerkingsverband van lokale organisaties in het westen van Nederland. Vanaf de Noordzee tot aan het midden van het land bieden ze werkzoekenden interessante vacatures.

Met het vernieuwde recruitmentsysteem kunnen ze hun werving- en selectieproces optimaliseren en gebruik maken van de mogelijkheden welke geboden worden bij TSF Connect. Ze kunnen nu optimaal gebruik maken van flexibele arbeidsinzet binnen de aangesloten organisaties om zo de externe inhuur terug te dringen.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Samenwerkingsverband #Overheid

Meer informatie
Werken voor Dongen

Werken voor Dongen – Ruimte voor groei

De Gemeente Dongen geeft je ruimte. Logisch. Want Dongen heeft veel te bieden. Van een rijk verenigingsleven tot grote evenementen, van monumentale panden met nieuwe bestemmingen tot hypermoderne bedrijven. De gemeenschap binnen Dongen helpt en steunt elkaar om zo gezamenlijke doelen te realiseren. Dat maakt Dongenaren vindingrijk, initiatiefrijk, warm en goed voor elkaar. Dát is het Dongens DNA.

Met de nieuwe werken bij website, Werkenvoordongen.nl, heeft Gemeente Dongen nu de ideale plek om hun DNA te uiten. De nieuwe werken bij website is gekoppeld aan het huidige ATS Systeem, waar ze via Werken voor midden Brabant al gebruik van maken.

Zo plaatsen ze de vacatures tegelijkertijd op beide platformen en creëren ze eenvoudig extra zichtbaarheid.

#TSF-Connected #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Meer informatie
Werken bij Waalwijk

Werken bij Waalwijk – Dat verdien jij

Doen wat je wilt, dat verdien jij!

Gemeente Waalwijk zet zich met ongeveer 400 medewerkers in voor ruim 48.000 inwoners die met veel plezier wonen, werken en recreëren in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. En daar ben je van harte welkom om aan het werk te gaan. Want wat je ook doet, bij de gemeente Waalwijk ben jij van onschatbare waarde. Daarom zetten ze dat – wat jij het liefste doet – om in betekenisvol werk. Want dat verdien jij en zij verdienen jou.

Door de koppeling aan hun huidig ATS Systeem, waar ze bij Werken voor midden Brabant al gebruik van maken, plaatsen ze de vacatures tegelijkertijd op beide platformen en creëren ze eenvoudig extra zichtbaarheid. Over efficiëntie gesproken.

#TSF-Connected #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk de website
Werken bij de VRK - werk waar we trots op zijn - portfolio

Werken bij de VRK

Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) is sinds 2008 één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Ze werken voor negen gemeenten in Noord-Holland met totaal meer dan 500.000 inwoners. De VRK doet er alles aan om de veiligheid in de regio te vergroten en goed voorbereid te zijn op rampen en crises.

Naast dat de VRK een vernieuwde werken- bij website heeft, maken ze ook gebruik van het nieuwe recruitmentsysteem van Solutions Factory. Doordat het recruitmentsysteem continu door wordt ontwikkeld, profiteert de VRK nu en in de toekomst van nieuwste features om hun werving en selectie nog meer te optimaliseren.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmensysteem #Overheid

Werken bij de VRK
Werken bij Haarlemmermeer

Werken bij Haarlemmermeer

Werken voor gemeente Haarlemmermeer betekent elke dag inzetten voor meer dan 160.000 inwoners en heel groot aanbod van lokale, nationale en internationale bedrijven, die in onze dynamische gemeente gevestigd zijn. Haarlemmermeer is een sterk economisch gezonde gemeente waar wonen, werken, recreëren, leren, ontwikkelen en verbinden samenkomen.

En Haarlemmermeer groeit. In de komende decennia zal de gemeente uitgroeien tot meer dan 200.000 inwoners en zal het een belangrijkere rol spelen in de randstad en met name de Metropool Regio rond Amsterdam. Bouw mee, groei mee, doe mee is niet voor niets hun motto.

Met de nieuwe werken-bij website en het vernieuwde recruitmentsyteem is gemeente Haarlemmermeer klaar voor de toekomst!

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmensysteem #Overheid

Meer over Haarlemmermeer
Peelbanen - werk waar we trots op zijn

Peelbanen

Peelbanen is het nieuwe platform voor werken in de Peel.

De gemeenten Asten, Someren, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en de Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten hebben hun krachten gebundeld om samen op zoek te gaan naar talent dat het verschil wil en kan maken voor hun inwoners.

Ze gaan samenwerken op gebied van talent- en loopbaanontwikkeling en het bieden van kansen op de arbeidsmarkt om zo het maximale uit de regio te halen.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk Peelbanen
Werken in zuidoost-brabant portfolio

Werken in Zuidoost-Brabant

Werken in Zuidoost-Brabant is hét arbeidsmarktplatform waar je alle actuele vacatures vindt van de aangesloten overheden. Ze waren al langer klant van ons en werkte met onze eerste versie van het recruitmentsysteem. Wij mochten een gehele restyle verzorgen voor ze.

Werken in Zuidoost-Brabant is overgegaan naar ons nieuwe recruitmentsysteem en heeft een compleet vernieuwde werken- bij website. Met het vernieuwde recruitmentsysteem kunnen ze hun werving en selectie nog meer optimaliseren en gebruik maken van nieuwe features.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk Werken in Zuidoost-brabant
Werken voor midden-brabant

Werken voor Midden-Brabant

In Midden-Brabant wonen een kleine 400.000 mensen en hebben circa 220.000 personen een betaalde baan. Hun aandeel in het economisch verkeer is daarom van onschatbare waarde. Bij Werken voor Midden-Brabant spelen ze samen actief in op de ontwikkelingen binnen de regio.

Werken voor Midden-Brabant was al jaren klant bij ons en maken nu ook gebruik van het nieuwe recruitmentsysteem. Ook de website is voorzien van een restyle en past weer helemaal in de huidige tijd.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Meer over Midden-brabant
Banenplein Limburg portfolio

Banenplein Limburg

Banenplein Limburg is hét job board voor werken bij de overheid in Noord- en Midden-Limburg. Door (publieke) dienstverlening te combineren met persoonlijke groei vind je op Banenplein Limburg het beste van twee werelden.

Samen met onze partner Raadhuis hebben wij Banenplein Limburg een compleet vernieuwde werken- bij website geleverd. Daarnaast maken ze ook gebruik van ons nieuwe recruitmentsysteem. Met het nieuwe recruitmentsysteem kunnen ze hun werving en selectie nog meer optimaliseren door gebruik te maken van alle nieuwe features. Met deze combinatie is Banenplein Limburg weer klaar voor de toekomst!

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk Banenplein Limburg
Portfolio Ontdek je talenten

Ontdek je talenten

In Zuidoost-Brabant hebben meerdere zorgorganisaties samen een nieuw initiatief opgezet om gezamenlijk de uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te pakken. Bij Ontdek je talenten gaan ze medewerkers aantrekken, selecteren en ontwikkelen op basis van hun talenten (potentie) in plaats van eerder opgedane vaardigheden (CV).

Samen met onze partner My Talent Board hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld die het mogelijk maakt om aan de hand van testen te kijken waar jouw talent en interesses liggen. Ontdek je talenten helpt jouw in 5 stappen aan een baan in zorg & welzijn.

#TSF-Recruitment #Recruitmentsysteem #Werken-bij website #Zorg #Talentmanagement

Bekijk Ontdek je talenten
Portfolio Werken in Noordoost Brabant

Werken in Noordoost Brabant

Werken in Noordoost Brabant biedt meer perspectief voor jouw carrière. Al jaren is het regionale platform een begrip in de omgeving om je loopbaan een nieuw leven in te blazen of door te groeien binnen de regio.

Werken in Noordoost Brabant werkt met ons nieuwe recruitmentsysteem en heeft een compleet vernieuwde werken- bij website. Zo kunnen ze hun werving en selectie nog meer optimaliseren en past de website weer helemaal in de huidige tijd.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Meer informatie
Vervangingsfonds Participatiefonds Portfolio

Vervangingsfonds / Participatiefonds (VfPf)

Bij het Vervangingsfonds/Participatiefonds maken ze zich sterk voor het primair onderwijs. Het doel: goed functionerende schoolorganisaties waar iedereen met plezier aan het werk is en blijft! Als sparringpartner, adviseur of mentor begeleiden ze bestuurders, schoolleiders en leerkrachten bij het ontwikkelen van hun organisatie.

Door de regelmatige behoefte aan tijdelijke inhuur bij Vervangingsfonds/Participatiefonds, hebben ze gekozen voor TSF Inhuur (Dynamisch Aankoopsysteem met eigen inhuurdesk). Met een eigen inhuurdesk zorgen ze voor een geprofessionaliseerd inhuurproces en waarborgen ze rechtmatige inhuur.

#TSF-Inhuur #Inhuurdesk #Dynamisch-Aankoop-Systeem #Overheid

Bekijk de inhuurdesk
Werkenvoortilburg.nl

Werken voor Tilburg

Gemeente Tilburg is de 7e gemeente van Nederland en is met ruim 224.000 inwoners een stad van formaat. De gemeente Tilburg zet zich als werkgever actief in om een inclusieve organisatie te zijn, waar medewerkers zich in al hun diversiteit welkom voelen en kunnen zijn wie ze zijn. Waar talentontwikkeling centraal staat en collega’s voor elkaar klaar staan.

Gemeente Tilburg werkt met het recruitmentsysteem (TSF Recruitment) van Solutions Factory. Met een compleet vernieuwd ATS systeem en een vernieuwde werken-bij website zorgt de Gemeente Tilburg ervoor dat ze klaar zijn voor de toekomst.

#TSF-Recruitment #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Overheid

Bekijk de website
Werken voor Groningen Portfolio

Werken voor Groningen

Werken voor Groningen is het nieuwe samenwerkingsplatform in de provincie Groningen tussen de overheidsorganisaties in de regio. Het platform brengt werkgevers en werknemers samen en laat ze hun kracht bundelen voor een sterke en duurzame arbeidsmarkt in de regio.

Door samen te werken hebben de organisaties een groter bereik, helpen ze de werkgelegenheid in de provincie Groningen en houden ze het talent in de eigen regio. Werkzoekenden en werkgevers komen zo gemakkelijk in contact met elkaar en vergroten hun kansen op de arbeidsmarkt.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk het platform
Klantverhaal Hecht

Hecht zet in

Hecht bestaat uit GGD Hollands Midden, GHOR Hollands Midden, RAV Hollands Midden en Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden. Ze zetten zich in voor de gezondheid en veiligheid van de inwoners van de regio Hollands Midden.

Door de stijgende vraag naar inhuurkrachten bij Hecht zijn ze overgestapt naar een Dynamisch Aankoop Systeem (TSF Inhuur). Via de nieuwe inhuurdesk Hechtzetin.nl, kunnen zelfstandigen, zzp’ers, inhuurkrachten en leveranciers zich in kunnen schrijven. Hier zoeken ze flexibele professionals die in staat zijn om hun organisatie naar een hoger niveau te tillen.

#TSF-Inhuur #Inhuurdesk #Dynamisch-Aankoop-Systeem #Overheid

Bekijk het klantverhaal
Solutions Factory TSF Connect

Vooruit in Drenthe – Waar talent werkt

Vooruit in Drenthe is al enkele jaren een regionaal samenwerkingsverband (TSF Connect) in Drenthe van diverse (overheids)organisaties. In totaal werken 16 organisaties met elkaar samen op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling en het bieden van kansen op de arbeidsmarkt.

Met dit samenwerkingsplatform kunnen de deelnemende organisaties zowel hun interne als externe vacatures publiceren en hebben medewerkers toegang tot de regionaal en intern beschikbare vacatures en klussen.

Vooruit in Drenthe zet in op talent uit de regio.

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk de hele website
Klantverhaal gemeente Land van Cuijk

Werken bij Land van Cuijk

Gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen welke stuk voor stuk unieke kenmerken en trotse inwoners hebben. Ze zijn een jonge gemeente welke volop in ontwikkeling is. Dit maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend en vol kansen.

De gemeente Land van Cuijk maakt al langer gebruik van het ATS-systeem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces. Ze zijn aangesloten bij het regionale arbeidsmarktplatform werken in Noordoost Brabant. Om de zichtbaarheid van de vacatures te vergroten en om de arbeidsmarktcommunicatie te kunnen versterken is de eigen werken-bij website gemaakt.

Leer hun medewerkers kennen en proef de sfeer van de werkomgeving door middel van verhalen, foto’s en video’s.

#TSF-Connected #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk de website
Werken bij IGOM.nl

IGOM – Delen van kennis, groei van mensen

Samen alles uit mensen en organisaties halen binnen de Zuid- en Midden Limburgse (semi-)overheid. IGOM bundelt de kracht, kennis en capaciteit van ruim 300 managers en 6.000 medewerkers in Zuid- en Midden Limburg. Maar liefst 33 aangesloten (semi-)overheidsorganisaties vormen samen het samenwerkingsverband IGOM.

Al jaren een uniek samenwerkingsverband gericht op het optimaal functioneren van mensen en organisaties. Delen van kennis, groei van mensen.

Sinds enkele maanden heeft het samenwerkingsverband een vernieuwde website om met complete nieuwe look and feel. Bekijk de nieuwe website: https://www.igom.nl/

#TSF-Connect #Werken-bij website #Samenwerkingsverband #Overheid

Meer over IGOM
Portfolio Werken bij Peelgemeenten

Werken bij Peelgemeenten

Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten (GR Peelgemeenten) is dé regionale organisatie voor het sociaal domein in de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. GR Peelgemeenten voert taken uit op het gebied van de Jeugdwet, de Wet Maatschappelijke Ontwikkeling (WMO), bijzondere bijstand, minimaregelingen en schulddienstverlening.

GR Peelgemeenten was al aansluiter van het regioplatform werken in Zuidoost-Brabant en maakten daarom gebruik van het recruitmentsysteem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces.Met de eigen werken-bij website krijgen ze meer zichtbaarheid voor hun vacatures en kunnen ze hun arbeidsmarktcommunicatie nog verder uitbreiden.

Geef jouw talent de ruimte en bekijk de website!

#TSF-Connected #Werken-bij website #Recruitmentsysteem #Samenwerkingsverband #Overheid

Bekijk de website
Yuverta huurt in portfolio

Yuverta huurt in

Yuverta is een scholengemeenschap gevestigd door heel Nederland en is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in het blauw-groene domein. Ze bieden onderwijs aan op 36 middelbare scholen, op 20 mbo-locaties en verzorgen jaarlijks voor duizenden professionals in verschillende vakgebieden cursussen en trainingen.

Bij Yuverta is er regelmatig behoefte aan tijdelijke inhuur op de scholen of in de ondersteunende diensten. Hiervoor is de inhuurdesk Yuvertahuurtin.nl opgezet. Zo kunnen zzp’ers, bemiddelaars of bedrijven met personeel hun interesse en expertise kenbaar maken voor mogelijke opdrachten bij Yuverta.

#TSF-Inhuur #Inhuurdesk #Dynamisch-Aankoop-Systeem #Onderwijs

Bekijk de inhuurdesk

Meer referenties zien?

Neem contact met ons op en wij sturen je extra interessante projecten toe!

Neem contact op

Of bel ons op: (088) 141 09 09

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag ons naar de mogelijkheden en wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Of bel ons op: (088) 141 09 09