Klantverhaal Hecht

Hecht bestaat uit GGD Hollands Midden, GHOR Hollands Midden, RAV Hollands Midden en Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden. Hecht is een deskundige partner in de zorg- en veiligheidsketen met een duidelijk doel: alles wat ze doen draagt bij aan een beter leven van de inwoners van de regio Hollands Midden.

Sinds september 2022 maakt Hecht gebruik van TSF Inhuur bestaande uit de website Hechtzetin.nl en het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) van Solutions Factory. Ook maken ze in het eerste jaar gebruik van onze recruitmentondersteuning om te helpen met het opstarten van de inhuurdesk.

In gesprek met

Ik ben Jeroen Vreeling, Coördinator Inkoop bij Hecht. Hecht is de overkoepelende organisatie voor gezondheidszorg in de regio Hollands midden met verschillende divisies zoals de GGD, RAV (ambulance), ZVH ( zorg en veiligheidshuis), JGZ (jeugdgezondheidszorg), Corona, GTG, GBO en interne bedrijfsvoering divisies zoals de COD (concernondersteuning) en de CCS (concernstaf).

De vraag

Het afgelopen decennium is het aantal inhuurkrachten in Nederland sterk gestegen. Niet alleen het aanbod, maar ook de vraag naar inhuurkrachten stijgt, zo ook bij Hecht. We hebben te maken met de aanbestedingswet en we wilden onze inhuurbehoefte van een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) regelen. Hiervoor maakte we hier nog geen gebruik van en sloten we voor dit soort opdrachten raamovereenkomsten.

Het werken met een Dynamisch Aankoop Systeem biedt ons meer flexibiliteit dan werken met raamovereenkomsten. Er is nu sprake van meer concurrentiestelling, meer kansen voor lokale partijen, meer flexibiliteit en het scheelt ons veel tijd. We kunnen onze processen zich beter laten concentreren op hun onderdeel.

Jeroen Vreeling - Hecht

“Het werken met een Dynamisch Aankoop Systeem biedt ons meer flexibiliteit dan werken met raamovereenkomsten.”

Jeroen Vreeling – Coördinator Inkoop bij Hecht

Wat boden wij Hecht?

Solutions Factory heeft Hecht een Dynamisch Aankoop Systeem met bijbehorende inhuurdesk (website) geleverd. In het Dynamisch Aankoop Systeem worden alle opdrachten op een rechtmatige manier in de markt gezet en doorgestuurd naar de voorkant van de inhuurdesk. Op de inhuurdesk (Hechtzetin.nl) presenteert Hecht zich als interessante opdrachtgever voor ZZP’ers, freelancers en intermediairs.

De samenwerking met Solutions Factory verliep soepel en de begeleiding was erg persoonlijk. We hebben dat als erg prettig ervaren.

Het resultaat

We hebben het Dynamisch Aankoop Systeem nu al een tijdje in gebruik en we zijn hier blij mee. De inhuurdesk, geheel in eigen huisstijl en digitaal toegankelijk, ziet er mooi uit. We denken nu meer flexibiliteit te hebben bereikt, in onze processen en bij onze individuele uitvragen. We kunnen makkelijker schakelen met de markt en we denken dat de markt ook meer energie krijgt van deze manier van aankopen op deze productgroep.

Conclusie

We zijn tevreden met de geboden dienstverlening van Solutions Factory. We hopen dat we in de toekomst het DAS ook voor andere producten, zoals kantoormeubelen of opleidingen, kunnen gebruiken. Zo kunnen we ook de samenwerking met onze leveranciers via het systeem laten verlopen en kunnen we optimaal van het systeem gebruik maken.

De samenwerking met Solutions Factory verliep soepel en de begeleiding was erg persoonlijk. We hebben dat als erg prettig ervaren.

Jeroen Vreeling

Meer weten over TSF Inhuur (DAS + eigen inhuurdesk)?

Plan een demo in en ontdek de mogelijkheden zelf.

Plan een demo in

Product(en) in dit klantverhaal