Over ons

Bij Solutions Factory helpen wij onze klanten met het vinden en binden van de juiste medewerkers. Met onze complete softwareoplossingen en online marketing- diensten ontzorgen wij organisaties bij hun zoektocht naar vaste of tijdelijke medewerkers.


Zo laten we mensen en organisaties groeien.

Meer weten?

Maak kennis met Solutions Factory
Solutions Factory - Homepage

Wie we zijn

Wij zijn Solutions Factory. Al meer dan 10 jaar werken we vanuit Alkmaar en leveren we softwareoplossingen en online diensten aan onze klanten. Met een club getalenteerde developers en enthousiaste collega’s staan we klaar om jouw organisatie van dienst te zijn.

Dankzij onze verschillende oplossingen en partners helpen we de organisaties om efficiënter te opereren, kosten te besparen en hun dienstverlening te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Samen zorgen we ervoor dat jij succesvol bent met onze producten.

Werken bij Solutions Factory

Werkwijze

Al onze producten worden in huis ontwikkeld, beheerd, ondersteund en uitgebouwd. Meerdere keren per jaar leveren wij een nieuwe major-release op die wordt uitgerold naar alle klanten.

Hierbij staat informatiebeveiliging en kwaliteit hoog in het vaandel, getuige onze ISO27001 en ISO9001 certificering. Zo wordt je als organisatie compleet ontzorgt en weet je dat de data uitstekend beveiligd is en de software AVG-proof functioneert. 

Voor een succesvolle implementatie van onze software-oplossingen vliegen wij projecten altijd samen aan in drie fases, namelijk: de voorbereidingsfase, de realisatiefase en de supportfase. We werken volgens de Agile Scrum methodiek, waarbij projecten over meerdere sprints (van twee weken) worden ingepland. 

Ben je benieuwd hoe snel wij onze software voor recruitment, mobiliteit of inhuur van medewerkers succesvol bij jullie organisatie kunnen implementeren? Neem contact op met een van onze consultants. 

Neem contact op
Werken bij Solutions Factory

Onze waarden

Persoonlijk contact

Korte lijntjes, dat vindt iedereen fijn. Solutions Factory is geen typische softwareleverancier, wij zijn echt jullie partner. Je kan altijd bij ons terecht, waar ons Support-team je met alle liefde verder helpt.

Werkgeluk essentieel

Bij Solutions Factory vinden wij werkgeluk essentieel. Werkgeluk gaat verder dan alleen plezier hebben in het werk dat je doet. Echt werkgelukkig zijn betekent dat je werk hebt waar je voldoening uit haalt, waarbij je gemotiveerd wordt en waarvoor je je verantwoordelijk voelt.

Co-Creatie staat centraal

Samen met onze klanten werken wij continue aan de doorontwikkeling van onze softwareproducten. Door actief te luisteren en in gesprek te gaan komen we samen tot de beste oplossingen voor niet alleen de actuele uitdagingen, maar ook om juist future-proof te zijn.

Snelle support

Wij staan voor persoonlijk contact. Ons doel is dat jij succesvoller wordt met het gebruik van onze softwareoplossingen en diensten. Of het nu gaat om een vraag, probleem of advies, wij zullen er alles aan doen om je snel en adequaat te helpen.

Driessen groep Solutions Factory

Onderdeel Driessen Groep

Solutions Factory is onderdeel van de Driessen Groep, waar werkgeluk mogelijk wordt gemaakt voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Om dat te bereiken ondersteunt onze familie van bedrijven bij alle mogelijke uitdagingen in het domein van mens en werk. Samen zijn we er voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid en de mensen die daar (willen) werken.  

Binnen de Driessen Groep verbinden we mens en werk, maken we HR-processen eenvoudiger, zijn we de schakel tussen professionals en organisaties, ondersteunen we bij personeelsontwikkeling en helpen we organisaties met software-oplossingen voor de recruitment, mobiliteit en inhuur van medewerkers.

Op deze manier draagt de Driessen familie al bijna 30 jaar bij aan het werkgeluk van mensen en organisaties.

Meer over Driessen Groep

Team Solutions Factory

Gerwin Ketelaar
Gerwin Ketelaar

Algemeen Directeur

Hendrik-Jan de Boer Solutions Factory
Hendrik Jan de Boer

Directeur Operations & IT

Peter de Wit Solutions Factory
Peter de Wit

Accountmanager

Jeroen van Der Donk
Jeroen van der Donk

Accountmanager

Antonie Ketelaar
Antonie Ketelaar

Manager Marketing & Sales

Ruud Dekker Solutions Factory
Ruud Dekker

Marketing & Communicatie Consultant

Mandy Ketelaar Solutions Factory
Mandy Ketelaar

Marketing & Sales binnendienst

Klaas de Boer Solutions Factory
Klaas de Boer

Manager Delivery & Support

Paul Sweers Solutions Factory
Paul Sweers

Manager Product Development

Marit Stobbe Solutions Factory
Marit Stobbe

Support Consultant

Benjamin Langeveld
Benjamin Langeveld

Implementatie & Support Consultant

Sjoerd Klinkenberg Solutions Factory
Sjoerd Klinkenberg

UX/UI Designer

Marissa Damink Solutions Factory
Marissa Damink

UX/UI Designer

André Schilder Solutions Factory
André Schilder

Software Developer

Sheik Rajabali Solutions Factory
Sheik Rajabali

Software Developer

Bas Cantrijn Solutions Factory
Bas Cantrijn

Software Developer

Daan Henke Solutions Factory
Daan Henke

Software Developer

Stijn Hoeks
Stijn Hoeks

Software Developer

Romeo Profijt
Romeo Profijt

Software Developer

Ralf Ijsbrandij
Ralf IJsbrandij

Software Developer

Werken bij Solutions Factory?

Wil je meer informatie over ons team of wil je onderdeel uitmaken van ons team? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

Bekijk onze vacatures

Of neem contact op met Hendrik Jan de Boer: (06) 82517013