Klantverhaal gemeente Land van Cuijk

Het Land van Cuijk is een jonge gemeente welke in 2022 is ontstaan door het samengaan van vijf gemeenten in Noordoost-Brabant. Met ruim 90.000 inwoners verdeeld over 33 kernen is het grote gemeente. Met de groene omgeving, een uitgestrekt landschap, het water en de rijke historie is het een gemeente welke volop in ontwikkeling is. Dit maakt het werken voor Land van Cuijk uitdagend en vol kansen.

De gemeente Land van Cuijk maakt al langer gebruik van het ATS systeem van Solutions Factory voor hun werving- en selectieproces. Ze zijn aangesloten bij het regionale arbeidsmarktplatform Werken in Noordoost Brabant. Maar wat als je organisatie, naast het regionale platform, meer wilt doen aan haar eigen werkgeversmerk? Wij vertellen je het in dit klantverhaal.

Bekijk werken bij Land Cuijk

In gesprek met

Wij spraken Carmen Poels, ze werkt bij de gemeente Land van Cuijk en is communicatieadviseur voor werving en selectie bij de gemeente Land van Cuijk. 

De vraag

Voorheen waren we als organisatie al klant bij Solutions Factory als deelnemer van het regionale platform werken in Noordoost-Brabant en hadden we zelf een eigen werken-bij pagina in het beheer. Echter we wilden deze pagina graag uitbreiden naar een hele website. Wij kozen er daarom voor om gebruik te maken van jullie nieuwste aanbod, een extra werken-bij website (TSF Connected).

Dit omdat de werken-bij website welke we eerder hadden was verouderd en we wilden graag dat onze vacatures geautomatiseerd op de website zelf zouden verschijnen. Eerst moest men namelijk, vanuit onze eigen werken bij website, doorgestuurd worden naar WerkeninNoordoostBrabant.nl waar de vacatures op werden geplaatst.

De vacatures staan nu op onze eigen website en dat is de grootste verbetering.

Carmen Poels, Communicatieadviseur werving en selectie

Wat boden wij gemeente Land van Cuijk?

Omdat gemeente Land van Cuijk al gebruik maakte van onze diensten en een nieuwe werken-bij website wilde, hebben wij ze TSF Connected aangeboden. Ze maken nu gebruik van een eigen werken-bij website welke is gekoppeld aan het recruitmentsysteem waar al gebruik van werd gemaakt. Vanuit hier kunnen ze de vacatures op meerdere platformen tegelijkertijd plaatsen zonder dat het extra handelingen kost.

De vacatures staan nu op onze eigen website en dat is de grootste verbetering. Zo wordt er extra zichtbaarheid voor de vacatures gecreëerd. Daarnaast is er nu meer ruimte om andere dingen te communiceren zoals arbeidsvoorwaarden, verhalen van collega’s, stages en traineeships, etc.

De samenwerking verliep prima en de begeleiding van het traject was duidelijk. We hadden één aanspreekpunt, dat was prettig. Het was van te voren duidelijk wat de planning zou zijn en hier hielden jullie je ook aan. We kunnen nu voor kleine vragen ook terecht bij jullie support afdeling en dat is erg prettig. Een nadeel vinden wij de sprints waarin jullie werken, daarom moet je soms langer wachten voordat er zaken worden doorgevoerd.

Klantverhaal gemeente Land van Cuijk - Carmen Poels

“Daarnaast is er nu meer ruimte om andere dingen te communiceren zoals arbeidsvoorwaarden, verhalen van collega’s, stages en traineeships, etc.”

Carmen Poels – Communicatieadviseur werving en selectie gemeente Land van Cuijk

Het resultaat

We zijn tevreden met het resultaat. We hebben nu een volwaardige eigen werken-bij website. Het grootste voordeel is dat we nu de vacatures op onze eigen website kunnen plaatsen en dat mensen niet per se naar www.werkeninnoordoostbrabant.nl hoeven te gaan om te solliciteren. Potentiële kandidaten kunnen nu ook solliciteren op onze eigen werken-bij site.

Conclusie

Het was een prettige samenwerking. Er werd goed met ons meegedacht en geluisterd en jullie zijn erg goed bereikbaar.

Meer weten over een eigen werken-bij website?

Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Meer informatie

Of bel ons op: (088) 141 09 09

Product(en) in dit klantverhaal