‘Ken je knoppen’ training


Tijdens de ‘Ken je knoppen’ training nemen we de gebruikers, die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van het TSF recruitmentsysteem, mee naar een gevorderd niveau. Hoe maak je optimaal gebruik van alle mogelijkheden van het systeem en hoe werk je zo efficiënt mogelijk?

Met deze training word je een echte super-user en behaal je optimale resultaten met het TSF Recruitment en/of het TSF Connect systeem.

Duur van de training: 1 dag a 8 uur (2 dagdelen)

Gemeente stadskanaal - review training

In de training behandelen we:

Diepgaande kennis van knoppen en functionaliteiten: Als deelnemer moet je een grondig begrip ontwikkelen van alle knoppen en functies binnen de TSF recruitment software. Dit omvat niet alleen de basisfuncties, maar ook de geavanceerde mogelijkheden die de software biedt in zowel de backoffice als op de frontoffice (werken-bij website).

Praktische vaardigheden in gebruik van de software: De training omvat hands-on oefeningen om jou vertrouwd te maken met praktische toepassingen van de geleerde knoppen en functies. Dit stelt je in staat om de software efficiënter te gebruiken in je dagelijkse recruitment taken.

Vacature opmaak & publiceren: Een focus op het creëren van aantrekkelijke vacatureteksten en afbeeldingen. Je leert niet alleen de technische stappen voor het maken van vacatures, maar ook: de best practices voor het formuleren en opmaken van boeiende en effectieve vacatureteksten, het opmaken van afbeeldingen en het toevoegen van video’s. Uiteraard laten we je ook zien hoe je slimme templates kan maken en herhalende werkzaamheden kan voorkomen.

  • Vacature proces (beoordelen/selecteren/aannemen/afwijzen);
  • Communiceren met kandidaten;
  • Interne communicatie.

En verder behandelen we ook:

Integratie in werkprocessen: Het laatste deel van de training richt zich op het naadloos integreren van de geleerde vaardigheden in de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor wordt de software een effectief en efficiënt hulpmiddel bij het uitvoeren van wervings- en selectieactiviteiten. 

Diepgaande onderwerpen en geavanceerde functies: De training biedt een verdieping in specifieke onderwerpen, zoals slim zoeken, filteren, rapportage/analytics/BI, multiposting, jobmarketing en inzet van de talentpool. Dit stelt gebruikers in staat om meer geavanceerde en strategische benaderingen toe te passen in hun wervings- en selectieprocessen. 

Het uiteindelijke doel is dat je na de training zelfverzekerd en bekwaam bent in het gebruik van de TSF recruitment software. Hierdoor verhoog je niet alleen je eigen productiviteit, maar draag je ook bij aan de verbetering van het wervingsproces binnen je organisatie. Je kan jezelf na afloop gerust een super-user noemen en zal in staat zijn ook andere collega’s te adviseren over het optimaal gebruik van de TSF software.

Prijs & locatie

Alle trainingen worden op een centrale plek in het land georganiseerd. Aan de hand van de inschrijvingen bepalen wij de meest geschikte locatie. Bij tekort aanmeldingen wordt er gezamenlijk gekeken naar een vervangende datum.

  • Locatie training: €495 1 dag, all-in prijs (excl. btw) per persoon.
  • Incompany training: €440 1 dag, all-in prijs (excl. btw) per persoon* (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers).

Je dient zelf een laptop mee te nemen waarmee je kan oefenen en opdrachten uitvoeren tijdens de training.

*Alle trainingen van Solutions Factory kunnen ook incompany worden georganiseerd op eigen locatie. Wil je met (minimaal 6) collega’s samen jullie kennis en vaardigheden vergroten? Volg dan een training toegespitst op jullie organisatie. Neem hiervoor contact op met: support@solutionsfactory.nl of bel naar (072) 54 00 676 voor meer informatie.

Voor wie

De ‘ken je knoppen’ training is bedoeld voor iedereen die regelmatig met het TSF recruitmentsysteem werkt. Vaak ben jij ook intern een aanspreekpunt voor vacaturehouders en selectiecommissieleden. De meeste deelnemers aan deze training zijn o.a. HRM-ers, recruiters, functioneel beheerders, communicatiemedewerkers en/of P&O medewerkers.

Kies de juiste datum en locatie en schrijft je in!

De “Ken je knoppen”-training leert je precies wat de titel doet verwachten: je leert de knoppen kennen en kunt na één dag probleemloos met het programma werken. Een aanrader voor iedere gebruiker van de werkenvoor-platforms.

Gemeente StadskanaalSchrijf je in voor de training

Stap 1 van 3

Inschrijven voor de 'ken je knoppen' training

Via deze pagina schrijf je jou in voor ‘ken de knoppen’ training van Solutions Factory. Deelnemen samen met meerdere collega’s? Neem contact op met Support en wij helpen je verder.
€495 – 1 dag training, all-in prijs (excl. btw)

Gegevens deelnemer

Naam(Vereist)
S.V.P. invullen voor eventuele bereikbaarheid vooraf.

Contact

Advies of ondersteuning nodig? We helpen je graag.

Contact

Bel naar (072) 54 00 676 voor contact met onze support afdeling of neem contact op via het contactformulier