Overheid

Meer dan 170 overheidsorganisaties werken met de software van Solutions Factory


We helpen al meer dan 10 jaar overheidsinstellingen met het verbeteren van hun werving- & selectieprocessen, het rechtmatig inhuren van tijdelijk personeel, het automatiseren van taken, het uitbouwen van het eigen werkgeversmerk en nog veel meer.

Vraag een demo aan
Overheids sector TSF recruitment software

Vertrouwd door

Overheden in Nederland en haar uitdagingen

Overheidsorganisaties regisseren en organiseren de samenleving, zijn dienstbaar en helpen het leven van burgers en bedrijven in goede banen te leiden. De overheid is een sector welke bestaat uit tal van lagen en organisaties op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau. Bij al deze overheidsorganisaties spelen specifieke arbeidsmarktvraagstukken en -uitdagingen. En wij begrijpen ze!

Als ervaren speler in de overheidssector heeft Solutions Factory gebruiksklare oplossingen om deze arbeidsmarktvraagstukken te beantwoorden. We sparren er graag over met je!

Actuele HRM-thema’s binnen de overheid

Naast werving, selectie, mobiliteit en inhuur van medewerkers zijn er voor overheden allerlei HRM-thema’s welke actueel zijn en de nodige aandacht verdienen, zoals: digitalisering, toegankelijkheid, informatiebeveiliging, privacy, rechtmatig inhuren van medewerkers en het boeien en binden van medewerkers.

Solutions Factory is gespecialiseerd in het samenwerken met overheden op al deze gebieden. Samen kunnen we jouw overheidsorganisatie helpen innoveren, optimaliseren en klaar maken voor de toekomst.

Wil je weten hoe we dit samen met je aanpakken?

Neem contact met ons op

Geïntegreerde oplossingen voor HRM processen

Voor iedere overheidsorganisatie is het belangrijker dan ooit om volledig digitaal te kunnen werken. De afgelopen jaren is het belang van digitalisering en automatisering nog eens extra gebleken. In tijden van een uitdagende en krappe arbeidsmarkt wil je als werkgever je HRM processen zo aantrekkelijk, efficiënt en effectief mogelijk maken. Door het koppelen van onze slimme HRM software met andere softwaresystemen, is het eenvoudig om een allesomvattend systeemlandschap te creëren met maximaal resultaat.

Dankzij integraties met onder andere AFAS InSite (efficiënte onboarding), Vonq Jobpost (multiposting), SiteImprove (digitoegankelijkheid) en koppelingen met bijvoorbeeld BI systemen wordt het eenvoudig om je processen en data centraal te regelen.

Eigen huisstijl Dassendam

Hoe kan ik mijn organisatie presenteren als een aantrekkelijke werkgever?

In tijden van een krappe arbeidsmarkt is het aantrekken van kwalitatieve werknemers een grote uitdaging. Werknemers hebben banen voor het uitzoeken en gaan op zoek naar de meest aantrekkelijke werkgever met de meest uitdagende baan. Maar hoe presenteer je een overheidsorganisatie als aantrekkelijke werkgever?

Onze werken-bij websites ondersteunen je merkidentiteit door deze naadloos aan te laten sluiten bij de look & feel van je huidige communicatiekanalen en bijbehorende arbeidsmarktstrategie. Ons ATS borgt op de achtergrond dat je snel, effectief en helemaal van deze tijd communiceert met zowel potentiele als bestaande medewerkers.

Opzoek naar een nieuwe frisse look en een effectief recruitmentproces? Wij denken graag met je mee.

Meer informatie
Hecht inhuurdesk

Rechtmatig en effectief inhuren van tijdelijk personeel?

Huur rechtmatig personeel in en verbeter de samenwerking met je leveranciers door middel van ons Dynamisch Aankoop Systeem en een eigen professionele digitale marktplaats

Meer informatie
Data beveiliging Solutions Factory

Hoe zorg ik voor een veilige opslag en verwerking van data?

Het zorg dragen voor een optimale kwaliteit van dienstverlening is volledig geïntegreerd in onze werkwijze. Informatiebeveiliging en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, getuige onze ISO27001 en ISO9001 certificering. 

Met deze certificeringen laten wij zien dat alle processen en werkwijzen conform de hoogste normen en standaarden zijn geborgd. Op deze manier kunnen wij een veilige opslag en AVG-proof verwerken van data waarborgen.

Meer informatie
Gemeente Amersfoort - Klantverhaal

Wat zeggen onze klanten?

“Mijn contactpersoon bij Solutions Factory is altijd bereid mee te denken en laat ook merken zijn vak te verstaan, maar vooral zijn vak ook leuk te vinden. Dit werkt heel fijn.”

– Afdeling Vergunningen, Handhaving en Toezicht van de gemeente Amersfoort
Lees het hele verhaal
Madelief Kiel - provincie Groningen

Wat zeggen onze klanten?

“Daarnaast wanneer er onverhoopt een fout optreed in het systeem of wanneer we ergens niet uitkomen, kan er altijd snel geschakeld worden met support.”

Madelief Kiel – Recruiter en Loopbaancoach bij provincie Groningen
Lees het hele verhaal

Onze softwareoplossingen

Plan direct een afspraak in voor een demo

Meer informatie over hoe onze systemen jouw overheidsorganisatie kunnen helpen? Neem contact met ons op en ervaar het gebruiksgemak van onze software zelf.

Plan een demo in

Of bel ons op: (088) 141 09 09