Feature uitgelicht; instelbaar sollicitatieformulier

ATS Sollicitanten_overzicht

Je vacature sollicitatieformulier instellen per vacature

Met de recente lancering van onze v2 software zijn er nieuwe features beschikbaar om het gebruiksgemak van het recruitmentsysteem nog meer te verbeteren. In deze editie laten we je graag kennismaken met: 

Instelbaar sollicitatieformulier

Als recruiter, HR-adviseur of -manager wil je tijdens je werving- en selectieproces ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk geschikte kandidaten solliciteren op jouw uitgezette vacature. In ons recruitmentsysteem kan je zelf het sollicitatieformulier aanpassen per vacature.

Heb je aan alleen de basisgegevens en een LinkedIn profiel genoeg informatie van de sollicitant? Kies dan voor een verkort sollicitatieformulier om zo laagdrempelige functies of moeilijk vervulbare vacatures toegankelijker te maken. Met een verkort sollicitatieformulier geef je de sollicitant kans om ”tussen de bedrijven door” te solliciteren. Zo maak je het snel en eenvoudig om te solliciteren.

Heb je juist een veeleisende functie en wil je op voorhand kandidaten uitsluiten voor de functie? Kies dan voor een uitgebreid sollicitatieformulier met bijvoorbeeld preselectie vragen. Door vooraf de juiste vragen te stellen voorkom je onnodig controle werk en leer je de sollicitant snel beter kennen.

In het recruitmentsysteem is het per vacature instelbaar waar jouw vacature behoefte aan heeft op dat moment.

Meer informatie over de nieuwe software?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Plan een demo in

Of bel direct op: (088) 141 09 09

Meer artikelen