Feature uitgelicht; relevante notificaties

ATS backoffice

Notificaties om op het juiste moment aan het werk te gaan met relevante taken

Met de recente lancering van onze v2 software zijn er nieuwe features beschikbaar om het gebruiksgemak van het recruitmentsysteem nog meer te verbeteren. In deze editie laten we je kennismaken met:

Notificaties

Het recruitmentsysteem helpt je met notificaties om op het juiste moment met de juiste taken aan de slag te gaan. Op het dashboard van het recruitmentsysteem ontvang je relevante taken welke door jou opgepakt moet worden. Op basis van je eigen organisatiestructuur, specifieke HRM processen en flexibele rollen en rechten ga je aan de slag met de taken uit de (persoonlijke) notificaties.

Ontvang alleen notificaties welke relevant voor jouw rol zijn. Het recruitmentsysteem is zo ingeregeld dat er op basis van jouw HRM proces notificaties worden verstuurd. Hierdoor heb je meer overzicht in het proces en bespaar je tijd door geen onnodige notificaties te ontvangen. Door op het juiste moment in de workflow notificaties te ontvangen passend bij je eigen rol, wordt je HRM proces super effectief.

Wanneer je niet dagelijks in het systeem zit ontvang je jouw desgewenst per e-mail, om ook zo op de hoogte te blijven van de openstaande acties en gebeurtenissen.

Alle notificaties zijn volledig data-gestuurd, vol waardevolle informatie en gericht op maximaal resultaat.

Meer informatie over de nieuwe software?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Plan een demo in

Of bel direct op: (088) 141 09 09

Meer artikelen