Zorg

Effectieve recruitment-, mobiliteit- en inhuurprocessen voor de zorg


Zorg is een onmisbare schakel in de samenleving. De werkdruk neemt alsmaar toe terwijl zorgpersoneel steeds schaarser wordt. Daarom dient de zorgsector zo goed mogelijk ondersteund te worden bij hun HRM-processen op het gebied van de recruitment, mobiliteit en inhuur van zorgmedewerkers.

De softwareoplossingen van Solutions Factory helpen daarbij!

Vraag een demo aan
Zorg sector

De zorg

Zorg is een breed begrip. De zorg bestaat uit verschillende takken en komt voor in allerlei gedaantes en groottes. Zo kan je de zorg opdelen in grote en kleine ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT), thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Met onze ervaring helpen wij deze zorgorganisaties vooruit door hun processen te verbeteren en te optimaliseren op het gebied van recruitment, mobiliteit en inhuur van zorgprofessionals en andere medewerkers.

Ondersteunen van de zorg met software van Solutions Factory

De zorg is een cruciale schakel in onze samenleving, daar is iedereen het wel over eens. Echter om goede zorg te kunnen leveren, heb je ook voldoende gekwalificeerd zorgpersoneel nodig. Het vinden en vooral behouden van geschikt zorgpersoneel is een grote uitdaging. Hierdoor komt het zorgsysteem steeds meer onder druk te staan. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van de zorg.

Solutions Factory ondersteunt met het verbeteren van werving- & selectieprocessen, het rechtmatig inhuren van tijdelijk zorgpersoneel, het automatiseren van taken, het uitbouwen van het werkgeversmerk en nog veel meer.

Meer informatie

Werkgeluk in de zorg bevorderen

In plaats van een grotere mate van werkdruk, streven we naar een grotere mate van werkgeluk bij de zorgprofessional. Een effectiever en efficiënter wervings- en selectieproces met een soepel lopende candidate experience bevordert het werkgeluk. Zeker als je daarna met toffe arbeidsmobiliteit functies je zorgmedewerkers boeit en laat groeien. Gelukkige zorgmedewerkers zorgen voor goed geholpen cliënten.

Maar hoe richt je het wervings- en selectieproces als ook de arbeidsmobiliteit zo efficiënt en effectief mogelijk in? Dat vraagt om een ervaren softwarepartner met veel kennis van recruitment en arbeidsmobiliteit.

Vertrouwd door

ATS Solutions Factory

Loopbaanperspectief bieden aan zorgmedewerkers

Geef je zorgmedewerkers de kans om door te groeien binnen de organisatie (of samenwerkende organisaties). Wanneer er nieuwe interessante vacatures vrij komen bij je eigen zorgorganisatie of een andere zorgorganisatie in de regio, krijgen je eigen zorgprofessionals de kans hier met voorrang op te reageren. En met opleidingen, nieuws, job-alerts en specifieke zorgcontent boei en bind je ze net wat beter.

Met een samenwerkingsverband in de zorgregio bied je werknemers meer loopbaanperspectief.

Meer informatie
Zorg ats

Een ATS als backoffice voor je werken-bij website

Heb je al een goede werken-bij website of een corporate website met een vacatureoverzicht voor zorgprofessionals? Maar mis je daarachter nog een gestroomlijnd recruitmentproces en/of effectieve communicatie met kandidaten? Voldoe je onvoldoende aan de AVG-wetgeving? Of wil je met een druk op de knop meerdere vacature websites in de zorg bereiken? Ook dan hebben we een uitstekende oplossing voor je beschikbaar. Het is prima mogelijk om ons geavanceerde ATS als backoffice te implementeren voor je eigen website(s) en externe zorg job-boards.

Wij helpen je turn-key bij de inrichting ervan en zorgen dat je bestaande website-leverancier met onze API voor een gestandaardiseerde koppeling kan zorgen tussen de twee systemen.

Meer informatie
Eigen huisstijl Dassendam

Een onderscheidende werken-bij website in eigen huisstijl

Presenteer jezelf als aantrekkelijke werkgever door middel van onze moderne werken-bij websites. Uiteraard in eigen huisstijl, digitaal toegankelijk, geschikt voor mobiele apparaten, AVG-proof en volledig geïntegreerd met ons ATS.

Meer informatie
Klantverhaal Novicare - Suzanne

Wat zeggen onze klanten in de zorgsector?

“Eén plek waar alle kandidaten binnenkomen en alle informatie te vinden is leek ons een ideale oplossing!”

Suzanne van der Veen – Performance Marketeer Novicare
Lees het hele verhaal

TSF software suite

Plan direct een afspraak in voor een demo

Wil je meer weten over onze systemen? Ervaar het gebruiksgemak van onze software zelf.

Plan een demo in

Of bel ons op: (088) 141 09 09