Zorg

Effectieve recruitment-, mobiliteit- en inhuurprocessen voor de zorg


Zorg is een onmisbare schakel in de samenleving. De werkdruk neemt alsmaar toe terwijl zorgpersoneel steeds schaarser wordt. Daarom dient de zorgsector zo goed mogelijk ondersteund te worden bij hun HRM-processen op het gebied van de recruitment, mobiliteit en inhuur van zorgmedewerkers.

De softwareoplossingen van Solutions Factory helpen daarbij!

Vraag een demo aan
Zorg sector

Vertrouwd door

De zorg

Een continu veranderende sector met veel uitdagingen maar ook veel kansen. De zorg bestaat uit verschillende takken en komt voor in allerlei gedaantes en groottes. Zo kan je de zorg opdelen in grote en kleine ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT), thuiszorg en andere zorgorganisaties.

Met onze ervaring helpen wij deze zorgorganisaties vooruit door hun processen te verbeteren en te optimaliseren op het gebied van recruitment, mobiliteit en inhuur van zorgprofessionals en andere medewerkers.

Personeelstekort in de zorg

Er is een tekort aan gekwalificeerd personeel in de zorg. Door het implementeren van efficiëntere processen, het gebruik van nieuwe technologieën en het beperken van onnodige handelingen kan het personeelstekort worden teruggedrongen. Solutions Factory zorgt met TSF Recruitment voor het vinden, verleiden, selecteren, aannemen, maar ook ontwikkelen en behouden van personeel.

TSF Recruitment bestaat uit een backoffice (ATS) waarin de recruiter/manager werkt en een Werken-bij website welke hier naadloos op aansluit. Een Werken-bij website draagt bij aan het oplossen van het personeelstekort.

Op je specifieke Werken-bij website kan je jezelf als werkgever goed presenteren als een aantrekkelijke werkgever voor potentiële medewerkers. Een Werken-bij website wordt op maat gemaakt voor de klant met beeldmateriaal wat bij de branche aansluit.

Meer informatie over TSF Recruitment

Werkgeluk in de zorg bevorderen

In plaats van een grotere mate van werkdruk, streven we naar een grotere mate van werkgeluk bij de zorgprofessional. Een effectiever en efficiënter wervings- en selectieproces met een soepel lopende candidate experience bevordert het werkgeluk. Zeker als je daarna met uitdagende arbeidsmobiliteit functies je zorgmedewerkers boeit en laat groeien. Gelukkige zorgmedewerkers zorgen voor goed geholpen cliënten.

Maar hoe richt je het wervings- en selectieproces als ook de arbeidsmobiliteit zo efficiënt en effectief mogelijk in? Dat vraagt om een ervaren softwarepartner met veel kennis van recruitment en arbeidsmobiliteit.

ATS Solutions Factory

Loopbaanperspectief bieden aan zorgmedewerkers

Geef je zorgmedewerkers de kans om door te groeien binnen de organisatie (of samenwerkende organisaties). Wanneer er nieuwe interessante vacatures vrij komen bij je eigen zorgorganisatie of een andere zorgorganisatie in de regio, krijgen je eigen zorgprofessionals de kans hier met voorrang op te reageren. En met opleidingen, nieuws, job-alerts en specifieke zorgcontent boei en bind je ze net wat beter.

Met een samenwerkingsverband in de zorgregio bied je werknemers meer loopbaanperspectief.

Meer informatie
Zorg ats

Een ATS als backoffice voor je werken-bij website

Heb je al een goede werken-bij website of een corporate website met een vacatureoverzicht voor zorgprofessionals? Maar mis je daarachter nog een gestroomlijnd recruitmentproces en/of effectieve communicatie met kandidaten? Voldoe je onvoldoende aan de AVG-wetgeving? Of wil je met een druk op de knop meerdere vacature websites in de zorg bereiken? Ook dan hebben we een uitstekende oplossing voor je beschikbaar. Het is prima mogelijk om ons geavanceerde ATS als backoffice te implementeren voor je eigen website(s) en externe zorg job-boards.

Wij helpen je turn-key bij de inrichting ervan en zorgen dat je bestaande website-leverancier met onze API voor een gestandaardiseerde koppeling kan zorgen tussen de twee systemen.

Meer informatie
Eigen huisstijl Dassendam

Een onderscheidende werken-bij website in eigen huisstijl

Presenteer jezelf als aantrekkelijke werkgever door middel van onze moderne werken-bij websites. Uiteraard in eigen huisstijl, digitaal toegankelijk, geschikt voor mobiele apparaten, AVG-proof en volledig geïntegreerd met ons ATS.

Meer informatie
Klantverhaal Novicare - Suzanne

Wat zeggen onze klanten?

“Eén plek waar alle kandidaten binnenkomen en alle informatie te vinden is leek ons een ideale oplossing!”

Suzanne van der Veen – Performance Marketeer Novicare
Lees het hele verhaal
Jeroen Vreeling - Hecht

Wat zeggen onze klanten?

“Het werken met een Dynamisch Aankoop Systeem biedt ons meer flexibiliteit dan werken met raamovereenkomsten.”

Jeroen Vreeling – Coördinator Inkoop bij Hecht
Lees het hele verhaal

TSF software oplossingen

Plan direct een afspraak in voor een demo

Meer informatie over hoe onze systemen jouw zorgorganisatie kunnen helpen? Neem contact met ons op en ervaar het gebruiksgemak van onze software zelf.

Plan een demo in

Of bel ons op: (088) 141 09 09