Onderwijs

Ondersteunen van recruitment-, mobiliteit- en inhuurprocessen in het onderwijs


Solutions Factory heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van onderwijsinstellingen door het softwarematig verbeteren, versnellen en digitaliseren van HRM processen.

We helpen met het verbeteren van werving- & selectieprocessen, het rechtmatig inhuren van tijdelijk personeel, het automatiseren van HRM taken, het uitbouwen van het werkgeversmerk, het optimaliseren van arbeidsmobiliteit en nog veel meer.

Vraag een demo aan
Onderwijs sector

Vertrouwd door

Werving- & selectie software voor het onderwijs

Werken in het onderwijs is onwijs leuk, maar ook hard werken. Om een goede kwaliteit van onderwijs te kunnen leveren en echt impact te maken, moet het juiste personeel worden aangetrokken en behouden! Om dat te kunnen verzorgen wil je met zowel potentiele als bestaande medewerkers effectief in contact komen en blijven.

Met werving- & selectie software zoals het ATS systeem van Solutions Factory vind je effectiever én efficiënter jouw nieuwe medewerkers. En hou je bestaande medewerkers mobiel door ze te boeien en laten groeien. 

Een totaaloplossing voor jouw organisatie

Solutions Factory is gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen voor onderwijsinstellingen. Naast een goed werkend recruitment systeem (ATS) verzorgen wij uiteraard ook een toffe werken-bij website in eigen huisstijl, geschikt voor mobiele apparaten, AVG-proof en volledig geïntegreerd met ons ATS systeem.

Zo presenteer je als onderwijsinstelling jezelf als een zeer interessante werkgever.

Slim inregelen van je wervings- en selectieprocessen

Ieder soort onderwijsvacature vereist een andere werkwijze en afhandeling. Met onze backoffice software regel je de afhandeling flexibel per vacature. Het toevoegen van meerdere selectierondes gaat eenvoudig.

Voor een docent bijvoorbeeld met een assessment of voor een projectcoördinator met preselectie vragen en/of een selectiecommissie. Met de software van Solutions Factory regel je het zelf!

Door het selectieproces te automatiseren en op maat in te regelen krijg je niet alleen meer grip op de kwaliteit van je interne proces, maar maak je ook een gedegen indruk naar sollicitanten.

Meer informatie
Onderwijs Solutions Factory

Centraal samenwerken vanuit één systeem

Ga effectiever te werk door centraal te werken vanuit één systeem. Het ATS systeem helpt je niet alleen om op het juiste moment, met de juiste taken aan de slag te gaan, maar ook met het efficiënt samenwerken met meerdere mensen vanuit een software systeem.

Het ATS systeem van Solutions Factory biedt de nieuwste features en tools. Continue doorontwikkeling en innovatie van onze SAAS software is geborgd met ieder kwartaal een nieuwe release vol nieuwe mogelijkheden en verbetering. Op deze manier loop je altijd een stapje voor op de ‘concurrent’.

Dit alles data-gestuurd, vol waardevolle informatie en toch volledig AVG-proof.

ATS gepubliceerde vacatures

Eenvoudig vacatures delen op belangrijke onderwijs job-boards

Om vacatures ook buiten je werken-bij website goed vindbaar te maken, helpen we je met functionaliteit zoals o.a. multiposting, Google For Jobs optimalisatie en Social Media share knoppen.

Zo bereik je eenvoudig alle belangrijke job-boards in het onderwijs en vind je de juiste onderwijsprofessionals op de juiste plek.

ATS backoffice

Dashboards en realtime rapportages

In de het recruitmentsysteem (ATS) begin je op alle essentiële onderdelen met een dashboard waarin je relevante informatie krijgt te zien door middel van grafieken, tijdslijnenstatussen en dergelijke.

En nog mooier: bovenaan het dashboard staat je persoonlijke takenlijst met acties die je moet uitvoeren. Zo borg je dat eenieder, vanuit welke rol dan ook, op het juiste moment de informatie krijgt om met de juiste taken aan de slag te gaan.

Uiteraard zijn er ook uitgebreide rapportagemogelijkheden in het systeem aanwezig, zodat je ook meer historische, management of andere wetenswaardige informatie op een rijtje kan zetten.

Plan direct een afspraak in voor een demo

Meer informatie over hoe onze systemen jouw onderwijsorganisatie kunnen helpen? Neem contact met ons op en ervaar het gebruiksgemak van onze software zelf.

Plan een demo in

Of bel ons op: (088) 141 09 09

TSF software oplossingen