Feature uitgelicht; relevante dashboards en rapportages

ATS backoffice

Meer inzicht dankzij relevante dashboards en rapportages

Met de recente lancering van onze v2 software zijn er nieuwe features beschikbaar om het gebruiksgemak van het recruitmentsysteem nog meer te verbeteren. In deze editie laten we je kennismaken met: 

Relevante dashboards en rapportages

Het krijgen van een actueel en relevant inzicht in de status van HRM activiteiten rondom werving, selectie en mobiliteit van medewerkers wordt steeds belangrijker binnen recruitment. Door data slim te sorteren en groeperen krijg je als recruiter of HR-manager relevante signalen waar je meer aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan signaleren van slecht bezochte vacatures of het voorspellen van een doorlooptijd van een vacature. Door visueel inzicht te verkrijgen in je relevante, context-gevoelige recruitmentdata, kan je hier eenvoudiger op anticiperen en aan de juiste knoppen te draaien voor maximaal resultaat.

In het recruitmentsysteem van TSF zie je op alle essentiële onderdelen een dashboard waarin je alle relevante informatie krijgt te zien door middel van grafieken, tijdslijnenstatussen en meer. Zo borg je dat iedereen, vanuit welke rol dan ook, op het juiste moment de juiste informatie krijgt om hier de juiste taken aan te koppelen.

Wil je uitgebreidere rapportagemogelijkheden met historische, management– of andere wetenswaardige informatie? Het is uiteraard ook mogelijk om deze informatie in te zien en hier een rapportage van uit te draaien.

Meer informatie over de nieuwe software?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Plan een demo in

Of bel direct op: (088) 141 09 09

Meer artikelen