Release 2.2 van onze recruitment software

Bij Solutions Factory is de software continu in ontwikkeling. Ons development team zorgt er elk kwartaal voor dat er een grote nieuwe release wordt uitgerold. Dit zorgt ervoor dat ons recruitmentsysteem continu doorontwikkeld en verbeterd wordt. Iedere release brengen we nieuwe features en/of uitbreiding van de bestaande features uit. Wij praten je graag bij over ons meest recente release, de 2.2 versie.

2.2 software versie van de TSF recruitment software

Dit kwartaal is de 2.2 versie van de software gelanceerd met de volgende nieuwe features en/of uitbreidingen:

 • Header- en snippet-afbeeldingen voor vacatures uploaden: De gebruikers kunnen nu eigen header- en snippet-afbeeldingen toevoegen aan hun vacatures. Dit helpt om de vacatures visueel aantrekkelijker te maken en de aandacht van potentiële kandidaten te trekken.
 • Salarisinformatie bij vacatures toevoegen: Met deze nieuwe feature kunnen de gebruikers nu ook salarisinformatie toevoegen aan hun vacatures. Dit geeft sollicitanten meer inzicht in het geboden salarisniveau en draagt bij aan transparantie in het sollicitatieproces.
 • Inklapbare dashboard-widgets: Om het dashboard overzichtelijk en aanpasbaar te maken, hebben we inklapbare widgets toegevoegd. Gebruikers kunnen de widgets inklappen om de weergave aan te passen en alleen de informatie te tonen die voor hen het belangrijkst is.
 • Naam en profielfoto toevoegen bij je Backofficeaccount: Om je eigen account persoonlijker te maken, kun je nu je naam en profielfoto toevoegen aan je account op de Backoffice. Dit maakt het gemakkelijker voor collega’s om je te identificeren en zorgt voor een meer gepersonaliseerde interactie.
Release 2.2 software versie

Naast de zojuist genoemde features, hebben we ook nog de volgende features toegevoegd:

 • CBS-rapportages: In de 2.2 software versie hebben we CBS-rapportages geïntegreerd, waarmee gebruikers toegang krijgen tot uitgebreide statistieken over de resultaten van de vacatures. Deze informatie helpt bij het verbeteren van het werving- en selectieproces.
 • Volledig genderneutraal solliciteren: In de nieuwe release is het nu ook mogelijk om volledig genderneutraal te kunnen solliciteren. Gebruikers kunnen nu een gender inclusieve sollicitatie doen om een inclusieve werving te bevorderen.
 • Vacatures delen met andere gebruikers: Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers vacatures gemakkelijk delen met andere gebruikers binnen het systeem. Dit bevordert samenwerking en maakt het eenvoudiger om relevante vacatures te delen met de juiste mensen.
 • Opbouwen van vacature-inhoud met afbeeldingen en video: Om vacatures aantrekkelijker en interactiever te maken, kunnen gebruikers nu afbeeldingen en video’s toevoegen aan de vacature-inhoud. Op deze manier maak je de vacatures aantrekkelijker voor de kandidaten.
 • Multiposting naar externe jobboards: Met deze functionaliteit kunnen gebruikers vacatures eenvoudig en efficiënt plaatsen op externe jobboards. In plaats van handmatig elke vacature afzonderlijk op verschillende platforms te plaatsen, plaats je de vacatures met één klik op meerdere externe jobboards. Dit bespaart tijd en moeite, terwijl je tegelijkertijd het bereik vergroot en een bredere pool van potentiële kandidaten kunt bereiken.
Meer toelichting op de 2.2 release

Vooruitblik naar de 2.3 versie software

Vanuit de 2.2 versie gaan we de komende maanden verder met het ontwikkelen van de 2.3 software versie. Hoewel de definitieve lijst met nieuwe features nog kan veranderen, zijn hier enkele features waar je naar kunt uitkijken:

 • Recruitmentkoppeling met AFAS (add-on)
 • Doorplaatsen van V2 naar V2 software
 • Jobmarketingcampagnes
 • Batchgewijs afwijzen
 • RSS-feed (add-on)

Neem voor meer informatie over de aankondigingen over de releases van onze nieuwe recruitment software contact met ons op.

Meer informatie over de nieuwe software?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Plan een demo in

Of bel direct op: (088) 141 09 09

Meer artikelen