Onderhoud aan de server op zaterdag 9 september

Onderhoud server Solutions Factory

Onderhoudswerkzaamheden aan onze servers

Wij willen je graag informeren over een gepland onderhoud aan de servers van onze software. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 9 september.

Op zaterdagochtend 9:00 uur zal het onderhoud beginnen en de verwachting is dat de werkzaamheden rond 15:00 uur zijn afgerond. Tijdens deze periode zal onze software tijdelijk in mindere mate beschikbaar zijn. Door het onderhoud in het weekend uit te voeren hopen wij de overlast tot een minimum te beperken, zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Wat betekent dit voor je als klant?

Gedurende het onderhoud zal je geen toegang hebben tot onze software. We willen je vragen om in de planning rekening te houden met deze tijdelijke onbeschikbaarheid en raden sterk aan om geen (urgente) werkzaamheden te plannen tijdens deze dag.

Wij zullen er alles aan doen om het onderhoud binnen de gestelde tijd af te ronden en de toegang tot onze software te herstellen. Door het onderhoud uit te voeren aan de server waarborgen we een verbeterde en betrouwbaardere gebruikerservaring in de toekomst.

Mocht je vragen hebben over het onderhoud, is onze supportafdeling klaar om je te helpen. Je kunt contact opnemen via support@solutionsfactory.nl.

Bedankt voor het begrip en geduld tijdens dit onderhoud.

Meer nieuws: