Vacature design training


Tijdens de ‘Vacature design’ training dompelen we je onder in de wereld van creatief werven en effectief communiceren met potentiële kandidaten. Met de vacature design training leren we je de vaardigheden voor het effectief ontwerpen, opmaken en publiceren van aantrekkelijke vacatures. Hoe stel je een vacature op die niet alleen boeit, maar ook uitnodigt tot solliciteren?

Deze verkorte training, van een dagdeel, richt zich op het snel aanleren van vaardigheden voor het effectief ontwerpen en opmaken van aantrekkelijke vacatures.

Duur van de training: 1 dagdeel a 4 uur

In de training behandelen we: 

In deze training van 4 uur leer je hoe je vacatures ontwerpt die opvallen en mensen aanspreken. De nadruk ligt op het schrijven van pakkende teksten, het toevoegen van visueel aantrekkelijke elementen zoals afbeeldingen en video’s, en het gebruik van tools voor een professionele uitstraling.

Grijpende teksten schrijven: We behandelen onderwerpen zoals het schrijven en opmaken van pakkende koppen en teksten en het gebruik van tools voor een professionele uitstraling.

Visuele elementen toevoegen:  Op welke manier kan je de juiste visuele elementen selecteren en integreren in de vacature, zoals afbeeldingen en video’s. Ontdek welke handige tools je werk gemakkelijker maken en de vacature opmaak ten goede komen.

Praktische vaardigheden in gebruik van de software: Je gaat ook zelf aan de slag met praktische oefeningen, waarbij je feedback ontvangt om je vaardigheden verder te verbeteren.

Kortom, deze training biedt een uitgebreide en praktijkgerichte benadering van het ontwerpen, opmaken en publiceren van vacatures, geschikt voor zowel ervaren recruiters als nieuwkomers die hun wervingsstrategie willen verbeteren. Ook communicatiemedewerkers zijn (juist) geschikte deelnemers als je ze een rol wilt geven in de opmaak van jouw vacatures.

Prijs & locatie

Alle trainingen worden op een centrale plek in het land georganiseerd. Aan de hand van de inschrijvingen bepalen wij de meest geschikte locatie. Bij tekort aanmeldingen wordt er gezamenlijk gekeken naar een vervangende datum.

  • Locatie training: €250 1 dagdeel, all-in prijs (excl. btw) per persoon.
  • Incompany training: €220 1 dagdeel, all-in prijs (excl. btw) per persoon* (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers).

Je dient zelf een laptop mee te nemen waarmee je kan oefenen en opdrachten uitvoeren tijdens de training.

*Alle trainingen van Solutions Factory kunnen ook incompany worden georganiseerd op eigen locatie. Wil je met (minimaal 6) collega’s samen jullie kennis en vaardigheden vergroten? Volg dan een training toegespitst op jullie organisatie. Neem hiervoor contact op met: support@solutionsfactory.nl of bel naar (072) 54 00 676 voor meer informatie.

Voor wie

De vacature design training is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het aansturen of schrijven van de vacatures voor jullie werken bij website. Denk aan HRM-ers, Recruiters, marketing- en communicatiemedewerkers, managers en webredacteuren.

Kies de juiste datum en schrijft je in!Schrijf je nu in voor de training

Stap 1 van 3

Inschrijven voor de vacature design training

Via deze pagina schrijf je jou in voor de vacature design training van Solutions Factory. Deelnemen samen met meerdere collega’s? Neem contact op met Support en wij helpen je verder.
€250 – 0,5 dag training, all-in prijs (excl. btw)

Gegevens deelnemer

Naam(Vereist)
S.V.P. invullen voor eventuele bereikbaarheid vooraf.

Contact

Advies of ondersteuning nodig? We helpen je graag.

Contact

Bel naar (072) 54 00 676 voor contact met onze support afdeling of neem contact op via het contactformulier