Traject Samen Slim kiest voor nieuwe geïntegreerde oplossing

Samen Slim Zuidoost Brabant

Ontdek het grensverleggende initiatief zelf

In Zuidoost-Brabant hebben meerdere zorgorganisaties samen het initiatief genomen om gezamenlijk uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te pakken. De organisaties Vitalis WoonZorg Groep, Archipel Zorggroep, Lunet, Sint Annaklooster, Stroomz en SWZ zorg gaan samenwerken om een nieuwe vorm van werkgeverschap te creëren.

Samen Slim gaat medewerkers aantrekken, selecteren en ontwikkelen op basis van hun talenten (potentie) in plaats van eerder opgedane vaardigheden (CV). Samen met My Talent Board, zusterbedrijf en onderdeel van de Driessen Groep, hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld die dit mogelijk maakt en in de gehele ‘employee journey’ ondersteunt.

Deze geïntegreerde oplossing biedt een digitaal arbeidsmarktplatform waarbij de verschillende zorgorganisaties kunnen samenwerken om medewerkers aan te trekken, te selecteren en te ontwikkelen op basis op basis van talent. Onderdelen hierin zijn o.a. een recruitmentsysteem (ATS), een gezamenlijke werken-bij website, een Talent Management Systeem (TMS), een Learning Management Systeem, een moderne HR Cyclus, warme on-boarding, een skills-paspoort en nog veel meer toffe features. En dat alle volledig geïntegreerd!

Meer informatie

Meer nieuws:

Meer over dit nieuwe initiatief?

Wij vertellen je graag meer!

Neem contact op

Of bel ons op: (088) 141 09 09