Recruitmentondersteuning

Bij het uitzetten van je inhuuropdrachten in markt komen er een hoop vragen en eisen bij kijken. Hoe stel je een goede opdracht op en houd je ook rekening met de rechtmatigheid van de opdracht? Wanneer je hier geen ervaring mee hebt kan dit nogal ingewikkeld zijn. Het kost je dan veel extra tijd en je loopt meer (inhuur) risico bij je uitvraag. Met recruitmentondersteuning ontzorgen we jou bij deze vragen.

Wat houdt recruitmentondersteuning in?

Onze inhuurdesk-recruiters begeleiden in het gehele proces vanaf het publiceren van de opdracht tot aan de voorlopige gunning van de opdracht. Tijdens dit proces houden we rekening met de eisen, de gunningscriteria en de rechtmatigheid van de opdracht.

Daarbij plannen we alle processtappen van de opdracht zodat het haalbaar is en past in de agenda van de inhurende manager. Hierbij is de manager in de lead, wij begeleiden je alleen met al onze ervaring door het gehele proces heen.

Ook zorgen wij ervoor dat de uitvraag van de opdracht SMART wordt opgesteld. We kijken naar belangrijke gunningscriteria en wat belangrijke eisen voor de functie zijn. Samen wordt de opdracht goed opgesteld. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de offertes waarborgen.

Wanneer het concept van de opdracht naar tevredenheid is, kan deze opdracht klaar worden gezet voor publicatie in het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Jij als recruiter zet de opdracht zelf live en de kandidaten kunnen zich inschrijven.

De sluitingsdatum van de offertes is bereikt en wij begeleiden jullie verder in het proces. Samen met de inhurende manager/recruiter worden de offertes beoordeeld en hiermee een voorselectie voor de top 3 kandidaten welke in aanmerking komen voor een interview. We doorlopen samen met de inhuurdesk-recruiter de nodige stappen: De Nota van Inlichtingen, de interviewronde en de (voorlopige) gunning van de opdracht. Na de voorlopige gunning kan de opdracht definitief gegund worden aan de meest geschikt kandidaat.

Hierna gaat jij als inhurende manager zelf aan de slag met het contract opstellen, de onboarding verzorgen en andere bijkomende zaken.

Waarom gebruik maken van recruitmentondersteuning?

Wanneer je nog geen ervaring hebt met de risico’s van het inhuren, als je te kampen hebt met onderbezetting door ziekte of verlof of wanneer je meer werk hebt dan je huidige werknemers aankunnen is onze recruitmentondersteuning jouw uitkomst.

Wij bieden recruitmentondersteuning aan in verschillende vormen. We denken graag mee met de klanten. Onder andere bieden wij:

  • Losse ondersteuning voor eenmalige opdrachten aan. Voor een lastige opdracht meer kennis en ervaring nodig? Neem contact met ons op en wij helpen zo snel mogelijk.
  • Rittenkaarten. Wil je er zeker van zijn dat wij jou kunnen ondersteuning wanneer jullie dit nodig hebben? Kies dan voor een (voordelige) rittenkaart en zet deze in wanneer je deze nodig hebt.

Onze persoonlijke recruitmentondersteuning is de basis voor een (rechtmatige) succesvolle opdracht.

Meer informatie over onze recruitmentondersteuning

Wil je nu direct gebruik maken van recruitmentondersteuning?

Meer informatie

Of bel onze specialist inhuurdesk Peter de Wit op:  06-158 399 56

Meer artikelen